Оферти

Еротични формации, тематични партита и шоу програми
За вашето заведение, ресторант, фирмено парти, рожден ден, новогодишно тържество, банкет, Ергенско парти, Моминско парти, Частно парти, женска вечер или избрано от вас място и празник, поръчайте тематично шоу, мъжка еротична формация, максимус, екзотични танцьорки с еротична шоу програма и водещ, бабилон шоу или друг спектакъл

За да направим празника ви още по-приятен предлагаме няколко заведения, с които работим и можем да направим събитието ви незабравимо преживяване без забрани да не танцуват танцьори или да не се пуска специална музика за спектакъла на танцьори/ките и комплимент от заведението. Бъдете специални и направете празника си незабравимо преживяване с нас.

Ако желаете да направите по-нестандартен празника си поръчайте парти бус с шоу програма, сервитьор, барман и Дисководещ, който да се грижи за музикалното оформление на партито ви.

За вашето Ергенско парти, Моминско парти, Рожден ден, Юбилей, Нестандартен подарък, Фирмено или частно парти поръчайте еротичен танцьор, стриптизьор или стриптизьори, еротична танцьорка, стриптизьорка, стриптизьорки в пакет с луксозна лимузина. Това е невероятен подарък за всеки един човек, който бихте желали да зарадвате.

За да оставим незабравим отпечатък във вашето парти поръчайте нашите аксесоари по индивидуална поръчка.