Стриптизьори

Нашите стриптизьори са професионални танцьори с богат опит и предоставят незабравимо шоу. Често тяхната работа е да изпълнят програма на Моминско парти или друго празненство. Техните шоу програми могат да бъдат изпълнени както в Лимузина, a и в различни клубове и зали. Шоу съобразено с вашата идея от strip.bg

СтриптизьориТой е един от най-харизматичните и търсени Стриптизьори в България. С наложеният си елегантен стил, успява да представи еротичния танц като изкуство. Съчетава присъствие, артистична визия и акробатични елементи!

Mr. Scorpio е freedance и един от нашите Стриптизьори. Танцьор с  уникален чар и запленяващи танци. Той ще направи моминското Ви парти, рожден ден или частно парти незабравим празник за всички дами.

СтриптизьориМистър Алекс! Завършено Национално училище за танцово изкуство със специалност – НАТФИЗ. От 10 годишен се занимава с танцово изкуство, през годините практикува различни стилове. Участвал е в редица проекти, клипове, филми и концерти на живо.

СтриптизьориMr.Антани е еротичен танцьор, който ще превърне партито ви в незабравимо. Бивш акробат е и всичките му номера са вкарани в спектаклите. Разполага със специални хореографии. Поръчайте го за Вашето моминско, новогодишно, фирмено или частно парти.

Mr. Jim е творение на единствения бар за мъжки стриптийз в България. Освен че танцува, той е и поп-фолк изпълнител. С горещата си програма ще направи Вашето парти незабравимо.

Mr. Simon е най-пластичният Стриптизьор в България. Желан е от всички хаус партита за танцьор. При нас е за да покаже на очарователните дами какво е пластичност. Той e от първите танцьори на най-известната мъжка стриптийз група в България – Максимус.

СтриптизьориMr. Joro е част от мъжката еротична група Masters Стриптизьори. Той е професионален free dance танцьор, който е подходящ за сцени, нощни заведения, тематични шоу програми и представления.

Стилен мъж с висок адреналин! Ще Ви накара да тръпнете от екстаз с перфектните си танцови движения, сътворен специално за Вас!

СтриптизьориMr. Angelo е free dance и еротичен танцьор, който с внушителната си височина, чар и танци ще направи моминското Ви парти, рожден ден или частно парти незабравим празник за дамите.

Mr. Fori е нашата гордост с първо място на световното първенство по Културизъм за младежи. С началното си обучение като гимнастик ще представи една уникална програма за Вас и Вашите приятелки.

Mr.Joker или Деян Жокера известен от ТВ-реалитито Star Academy. Продължава да впечатлява с нестандартни еротични танци в единствения бар за мъжки стриптийз. Първият български стриптизьор, участвал в международния конкурс за Pole Dance.

СтриптизьориMr. Habibi e с арабски произход и доскоро работеше като камикадзе… Днес Mr. Habibi, облечен като полицай или джентълмен, ще се насладите на едно невероятно атрактивно шоу!

Mr. Zaggy е звезда от родния рекламен ефир, която с удоволствие ще се погрижи за доброто настроение на дамската компания. Той е професионален шоумен през нощта, а през деня усърдно тренира футбол.

СтриптизьориMr. Vin е еротичен танцьор в популярна мъжка стриптийз формация. Няколко години работи в бар No Limit единственият, който предлага мъжки стриптийз. Умело влиза в ролята на палав каубой, барета и много други. Той е идеалният подарък за вашето парти.

СтриптизьориMr. Michael е познат на голяма част от женската аудитория с участието си в най-известната мъжка формация Maximus и сериала “София ден и нощ“. Освен това има и богат международен опит, с който разпалва женските фантазии.

СтриптизьориMr. Kiko е професионален еротичен танцьор – стриптизьор с дългогодишен опит в шоу програми и частни партита. След участието му в българското реалити „Островът на изкушението“, той е един от най-желаните еротични подаръци по родното черноморие.

Mr. Kronos освен, че работи като професионален еротичен танцьор е и автомонтьор. Той ще ремонтира дори и най-скучното парти.

Екзотичният танцьор Mr. Pappa започва кариерата си като стриптийзьор в единствения шоу бар в България с мъжки стриптийз бар No Limit. А когато не е зает да забавлява дамите, Mr. Pappa e професионален футболист във ФК Левски – Ихтиман.

Mr. Lеon е железен не само защото е от Перник, но и защото с мъжкарското си поведение и страстни танци ще направи Вашият празник незабравимо приключение.

Mr. Ivel е български модел в топ три на световен конкурс в Анталия. Той е от Велико Търново и е втори подгласник в конкурса Future Fashion Face World 2016. Идеалният избор за Вас и Вашето моминско парти, рожден ден или частно парти.

Mr. Storm е родом от Бургас. Работи като еротичен модел и може да танцува специално за Вас и Вашето моминско парти, рожден ден, или специална женска вечер. Той е отличният избор да осъществите еротичните си фантазии.

Легендата от Максимус. Стилен мъж с погледа на гарван ще Ви накара да тръпнете от екстаз с перфектните си движения. Ако желаете едно незабравимо парти, той е точният избор за Вас.

И това ако не е най-еротичния фетиш! Близнаци двама стриптизьори, които ще се погрижат за Вашето невероятно моминско парти, рожден ден, празник на жената или друго частно парти.

Mr. Erdo е професионален free dance и еротичен танцьор. Работи дългогодишно на круиз пътешествия. Той е правилният избор за Вашето моминско парти, 8-ми март или рожден ден.

Mr. Leo ще Ви завладее с невероятния си чар и присъствие. Идеалният избор за Вашето моминско парти, рожден ден или друго специално събитие. Във времето, в което не танцува, Mr. Leo e фотомодел в страната и чужбина.

Mr. Nick e мъж с опит и стил. С удоволствие ще се въплъти в желания от Вас персонаж, за да направи Вашето моминско парти, рожден ден или частно парти незабравимо преживяване!

Mr. Trey палавото изкушение на всяко моминско парти или рожден ден. Той ще танцува специално за Вас и Вашите приятелки, за да разбуди страсти, за чието съществуване никога не сте подозирали!

Mr. Theos е част от мъжката еротична формация Masters. Подходящ е за free dance и еротик участия предимно за нощни клубове, дискотеки, частни партита или тематични събития.

Мистър Стивън е професионален Еротичен танцьор, Стриптизьор. Разполага с много тематични костюми и хореографии, с които влиза в различни роли. Капитан, моряк, каубой, лекар, полицай и други. Поръчайте на: strip.bg

Mr. Toma е едно специално еротично предложение за Вашето моминско парти, рожден ден или специална женска вечер!

Стриптизьори за всеки повод

Кое от момчетата да избера? Моля свържете се с нас в работно време и ни разкажете повече за вашите идеи.

Работим само с предварителна заявка и по утвърден план график. Ако искате да организираме вашето парти може да разгледате нашият сайт Neo Produciton