Стриптизьори

Нашите стриптизьори са професионални танцьори с богат опит и предоставят незабравимо шоу. Често тяхната работа е да изпълнят програма на Моминско парти или друго празненство. Техните шоу програми могат да бъдат изпълнени, както в Лимузина, така и в различни клубове и зали. Шоу съобразено с вашата идея от strip.bg

СтриптизьориМистър Алекс! Завършено Национално училище за танцово изкуство със специалност – НАТФИЗ. От 10 годишен се занимава с танцово изкуство, а през годините практикува различни стилове. Участвал е в редица проекти, клипове, филми и концерти на живо.

Mr. Scorpio е freedancer и един от нашите Стриптизьори. Танцьор с уникален чар и запленяващи танци. Той ще направи моминското Ви парти, рожден ден или частно парти незабравим празник за всички дами.

Мистър Крис е новото попълнение на стрип.бг. Той е добър избор за вашето моминско парти, рожден ден, юбилей и друго събитие. Той е също така добър free dance танцьор, подходящ за нощни клубове, програми в балет и дискотеки.

СтриптизьориMr. Антани е еротичен танцьор, който ще превърне партито ви в незабравимо изживяване. Той е бивш акробат и всичките му номера са вкарани в спектаклите. Разполага със специални хореографии. Поръчайте го за Вашето моминско, новогодишно, фирмено или частно парти.

СтриптизьориMr. Joro е част от мъжката еротична група Masters Стриптизьори. Той е професионален free dance танцьор, който е подходящ за сцени, нощни заведения, тематични шоу програми и представления.

Меджик Майк е професионален хип хоп и ар ен би танцьор, ако искате да изживеете сцената от филма това е точния танцьор за вашето Моминско парти, Рожден ден, Юбилей, Фирмено или Частно парти!

СтриптизьориMr. Angelo е free dance и еротичен танцьор, който с внушителната си височина, чар и танци ще направи моминското Ви парти, рожден ден или частно парти незабравим празник за дамите.

Mr. Simon е най-пластичният Стриптизьор в България. Желан е от всички хаус партита за танцьор. При нас е, за да покаже на очарователните дами какво е пластичност. Той e от първите танцьори на най-известната мъжка стриптийз група в България – Максимус.

Mr. Joker или Деян Жокера известен от ТВ-реалитито Star Academy. Продължава да впечатлява с нестандартни еротични танци в единствения бар за мъжки стриптийз. Първият български стриптизьор, участвал в международния конкурс за Pole Dance.

Стилен мъж с висок адреналин! Ще Ви накара да тръпнете от екстаз с перфектните си танцови движения, сътворен специално за Вас!

Мистър Лукас е професионален латино танцьор и стриптизьор, участвал в редица шоу-програми, като Афро мен шоу

Мистър Куба е 36 годишен професионален латино танцьор и стриптизьор родом от гореща Куба

Mr. Zaggy е звезда от родния рекламен ефир, която с удоволствие ще се погрижи за доброто настроение на дамската компания. Той е професионален шоумен през нощта, а през деня усърдно тренира футбол.

Mr. Fori е нашата гордост с първо място на световното първенство по Културизъм за младежи. С началното си обучение като гимнастик ще представи една уникална програма за Вас и Вашите приятелки.

СтриптизьориMr. Michael е познат на голяма част от женската аудитория с участието си в най-известната мъжка формация Maximus и сериала “София ден и нощ“. Освен това има и богат международен опит, с който разпалва женските фантазии.

СтриптизьориMr. Habibi e с арабски произход и доскоро работеше като камикадзе… Днес Mr. Habibi е облечен като полицай или джентълмен и ще ви накара да се насладите на едно невероятно атрактивно шоу!

Mr. Kronos освен, че работи като професионален еротичен танцьор е и автомонтьор. Той ще ремонтира дори и най-скучното парти.

СтриптизьориMr. Vin е еротичен танцьор в популярна мъжка стриптийз формация. Няколко години работи в бар No Limit единственият, който предлага мъжки стриптийз. Умело влиза в ролята на палав каубой, барета и много други. Той е идеалният подарък за вашето парти.

Mr. Lеon е железен не само защото е от Перник, но и защото с мъжкарското си поведение и страстни танци ще направи Вашия празник незабравимо приключение.

СтриптизьориMr. Kiko е професионален еротичен танцьор – стриптизьор с дългогодишен опит в шоу програми и частни партита. След участието му в българското реалити „Островът на изкушението“, той е един от най-желаните еротични подаръци по родното черноморие.

Mr. Storm е родом от Бургас. Работи като еротичен модел и може да танцува специално за Вас и Вашето моминско парти, рожден ден, или специална женска вечер. Той е отличният избор да осъществите еротичните си фантазии.

Екзотичният танцьор Mr. Pappa започва кариерата си като стриптизьор в единствения шоу бар в България с мъжки стриптийз бар – No Limit. А когато не е зает да забавлява дамите, Mr. Pappa e професионален футболист във ФК Левски – Ихтиман.

И това ако не е най-еротичния фетиш! Близнаци стриптизьори, които ще се погрижат за Вашето невероятно моминско парти, рожден ден, празник на жената или друго частно парти.

Mr. Ivel е български модел в топ три на световен конкурс в Анталия. Той е от Велико Търново и е втори подгласник в конкурса Future Fashion Face World 2016. Идеалният избор за Вас и Вашето моминско парти, рожден ден или частно парти.

Mr. Leo ще Ви завладее с невероятния си чар и присъствие. Идеалният избор за Вашето моминско парти, рожден ден или друго специално събитие. Във времето, в което не танцува, Mr. Leo e фотомодел в страната и чужбина.

Легендата от Максимус. Стилен мъж с погледа на гарван ще Ви накара да тръпнете от екстаз с перфектните си движения. Ако желаете едно незабравимо парти, той е точния избор за Вас.

Mr. Trey е палаво изкушение за всяко моминско парти или рожден ден. Той ще танцува специално за Вас и Вашите приятелки, за да разбуди страсти, за чието съществуване никога не сте подозирали!

Mr. Erdo е професионален free dance и еротичен танцьор. Работи дългогодишно на круиз пътешествия. Той е правилният избор за Вашето моминско парти, 8-ми март или рожден ден.

Мистър Стивън е професионален Еротичен танцьор, Стриптизьор. Разполага с много тематични костюми и хореографии, с които влиза в различни роли. Капитан, моряк, каубой, лекар, полицай и други. Поръчайте на: strip.bg

Mr. Nick e мъж с опит и стил. С удоволствие ще се въплъти в желания от Вас персонаж, за да направи Вашето моминско парти, рожден ден или частно парти незабравимо преживяване!

Mr. Toma е едно специално еротично предложение за Вашето моминско парти, рожден ден или специална женска вечер!

Mr. Theos е част от мъжката еротична формация Masters. Подходящ е за free dance и еротик участия предимно за нощни клубове, дискотеки, частни партита или тематични събития.

Mr. Jim е творение на единствения бар за мъжки стриптийз в България. Освен че танцува, той е и поп-фолк изпълнител. С горещата си програма ще направи Вашето парти незабравимо.

Стриптизьори за всеки повод

Кое от момчетата да избера? Моля, свържете се с нас в работно време и ни разкажете повече за вашите идеи.

Работим само с предварителна заявка и по утвърден план-график. Ако искате да организираме вашето парти може да разгледате нашият сайт Neo Produciton