Стриптизьори

За вашето Моминско парти, Ladies night, Женска вечер, Рожден ден, Юбилей, Новогодишно тържество, Спектакъл, Празник, Частно или Фирмено парти поръчайте екзотичен танцьор-танцьори, стриптизьор, стриптизьори, еротична формация, Максимус Стриптизьор/и облечен като полицай, моряк, капитан, доставчик на пица или джентълмен те ще направят празника ви незабравимо преживяване само от: strip.bg

Той е един от най-харизматичните и търсени шоу танцьори  в България. С наложеният си елегантен стил, успява да представи еротичния танц  като изкуство в което съчетава присъствие,артистична визия и акробатични елементи!

Mr. Scorpio е freedance и еротичен танцьор с  уникален чар и запленяващи  танци, ще направи моминското Ви парти, рожден ден или частно парти незабравим празник за дамите.

Мистър Алеск! Завършено образование Училище НУТИ университет НАТФИЗ. От 10 годишен се занимавам с танцово изкуство и с годините се развих в най-различни стилове като hip hop R&B брейк участвал съм в редица проекти, участия с известни изпълнители, клипове, филми, концерти на живо и телевизия.

Mr. Антани е професионален Еротичен танцьор-Стриптизьор който ще превърне партито ви в незабравимо преживяване той е бивш акробат и всички номера са вкарани в спектаклите които той ще изнесе заради вас или вашата приателка разполага с различни тематични костюми както и сепцялна хореография за всеки спектакъл само сега можете да го поръчате за Вашето Моминско парти, Рожден ден, Юбилей, Женска вечер, Новогодишно, Фирмено или Частно парти от: strip.bg

Mr. Jim е творение на единствения бар с мъжки стриптийз в България. Освен че танцува, той е и поп фолк изпълнител. Mr. Jim с горещата си изява ще направи партито Ви незабравимо.

Mr. Simon, или най-пластичният танцьор в България. Желан от всички хаус партита за клубен танцьор, той е при нас, за да покаже на очарователните ни дами какво е танц и пластичност. Mr. Simon e от първите танцьори на най-известната мъжка стриптийз група в България – Максимус

Mr. Joro е част от мъжката еротична група Masters. Той е професионален free dance танцьор, който е подходящ за сцени, нощни заведения, тематични шоу програми и представления.

Стилен мъж с висок адреналин ще Ви накара да тръпнете от екстаз с перфектните си движения на танца, сътворен специално за Вас!

Mr. Angelo е freedance и еротичен танцьор, който с внушителната си височина, чар и танци, ще направи моминското Ви парти, рожден ден или частно парти незабравим празник за дамите.

Mr. Fori  е българската гордост с първо място в световното първенство по Културизъм за младежи. И с началното си обучение като гимнастик, той ще представи една уникална програма за Вас и Вашите приятелки, нощен клуб, организирано събитие, моминско парти, рожден ден или частно събитие.

Mr. Joker или Деян Жокера, известен от българското ТВ реалити Star Academy след което продължил да пее и танцува еротични танци в единствения бар с мъжки стриптийз. Той ще Ви изуми с нестандартни танци и присъствие. Той е първият български стриптизьор, участвал в международния конкурс за Pole Dance

Mr. Habibi e с арабски произход и доскоро работеше като камикадзе… Днес с Mr. Habibi, облечен като полицай или джентълмен, ще се насладите на едно невероятно атрактивно шоу!

Mr. Zaggy е звезда от родния рекламен ефир, която с удоволствие ще се погрижи за доброто настроение на дамската компания. Mr. Zaggy е професионален шоумен през нощта, а през деня усърдно тренира футбол.

Невероятният Хълк – Mr. Vin започва кариерата си като еротичен танцьор в популярна мъжка стриптийз формация. Няколко години работи и в шоу бар No Limit – единственият бар, който предлага мъжки стриптийз.
Mr. Vin умело влиза в ролята на палав каубой, барета от специалните части и много други. Привлекателен и сескапилен, той е идеалният подарък за моминско парти

Mr. Michael е познат на по-голямата част от женската половина в България с тригодишното си присъствие в най-известната мъжка формация Maximus. Освен това има и богат международен опит, с който е разпалвал страстите на жени в Австрия, Германия, Словения, Македония, Испания, Палма де Майорка, а също така е познат и от сериала “София Ден и нощ“

Mr. Kiko е професионален еротичен танцьор – стриптизьор с дългогодишен опит в шоупрограми и частни партита. След участието му в българското реалити „Островът на изкушението“, той е един от най-желаните еротични подаръци по родното ни Черноморие.

Mr. Kronos, освен че работи като професионален еротичен танцьор, е и автомонтьор, който ще ремонтира и най-скучното парти и ще го превърне в шедьовър.

Екзотичният танцьор Mr. Pappa започва кариерата си като стриптийзьор в единствения шоу бар в България с мъжки стриптийз – шоу бар No Limit. А когато не е зает да забавлява дамите, Mr. Pappa e професионален футболист за ФК Левски – Ихтиман.

Mr. Lеon е жеуезен не само защото е от Перник, но и защото с мъжкарското си поведение и силни страстни танци ще направи Вашият празник незабравимо приключение.

Mr. Ivel е българският модел в топ 3 на световен конкурс в Анталия. 21-годишният модел от Велико Търново е втори подгласник в конкурса Future Fashion Face World 2016. Той е идеалният избор за Вас и Вашето моминско парти, рожден ден или частно парти.

Mr. Storm е родом от Бургас. Работи като еротичен модел и танцува специално за Вас и Вашето моминско парти, рожден ден и специална женска вечер. Той е отличният избор да осъществите еротичните си фантазии

Легендата от Максимус. Стилен мъж с погледа на гарван ще Ви накара да тръпнете  от екстаз с перфектните си движения на танца, сътворен специално за Вас!

И това ако не е най-еротичния фетиш: БЛИЗНАЦИ… Двама стриптизьори БЛИЗНАЦИ, които ще се погрижат за Вашето невероятно моминско парти, рожден ден, празник на жената или друго частно парти.

Mr. Erdo е професионален free dance и еротик танцьор . Работи дългогодишно на круиз пътешествия. Той е правилният избор за Вашето моминско парти, 8-ми март или рожден ден.

Mr. Leo ще Ви завладее с невероятния си чар и присъствие на Вашето моминско парти, рожден ден или друго специално събитие. Във времето, в което не танцува за булки, Mr. Leo e фотомодел в страната и чужбина.

Mr. Nick e мъж с опит и стил, който  с удоволствие ще се въплъти в желания от Вас персонаж, за да направи Вашето моминското парти, рожден ден или частно парти  незабравимо преживяване!

Mr. Trey – палавото изкушение на всяко моминско парти или рожден ден ще танцува специално за Вас и Вашите приятелки, за да разбуди страсти, за чието съществуване никога не сте подозирали!

Mr. Theos е част от мъжката еротична формация Masters. Подходящ е за free dance и еротик участия предимно за нощни клубове, дискотеки, частни партита или тематични събития.

Мистър Стивън е професионален Еротичен танцьор-Стриптизьор разполагащ с много тематични костюми и хореографий с които той влиза в различни роли като, Капитан, Моряк, Каубой, Лекар, Полицай и други, поръчайте на: strip.bg

Mr. Toma е едно специално предложение за Вашето моминско парти, рожден ден или специална женска вечер!