Стриптизьорки

Нашите стриптизьорки са професионални танцьорки с богат опит и предоставят незабравимо шоу. Често тяхната работа е да изпълнят програма на Ергенско парти или друго празненство. Техните шоу програми могат да бъдат изпълнени както в Лимузина, a и в различни клубове и зали. Шоу съобразено с вашата идея от strip.bg

Miss Aisel е нова в портфолио Стриптизьорки на STRIP.BG. Тя е подходяща за стриптийз шоу, Ориенталски танци, Клубно танцуване, Топлес за дискотека или тематично шоу, боди арт, Ергенско парти, Рожден Ден, Частно парти или да изненадате някой близък.

Грета е международна екзотична танцьорка Живее в Амстердам от 15 г където и забавлява на световно ниво групи съд специфични изисквания на техния незабравим ивент .

Мис Стела е професионална Еротична танцьорка с богат опит тематични костюми и собствени спектакли и шоу-програма. Можете да я поръчате за вашето Ергенско парти, Рожден ден, Годишнина, Новогодишно, Фирмено или Частно парти от strip.bg

Miss Liana е новото попълнение в редиците на портфолиото Стриптизьорки от СТРИП.БГ тя е съваршения баланс между невиност и сексапилна кучка тъй като е едва на 19 години а вече има собствено шоу и лице в тазгодишният конкур на Плейбой.

СтриптизьоркиИзвестната Мис Тигрова можете да изберете да поканите от портфолио Стриптизьорки за вашето Новогодишно парти, Рожден ден,Юбилей, Фирмено, Ергенско или Частно парти, тя е изключителен професионалист и ще направи партито ви незабравимо забавление.

Miss Besi е професионална танцьорка – стриптизьорка с дългогодишен опит, стил и чар. Тя е идеалният избор за Вашето ергенско парти, рожден ден или нестандартен подарък. Не се колебайте, а направете незабравим подарък на себе си или Ваш приятел.

СтриптизьоркиМис Катя е ново попълнение от портфолио Стриптизьорки на strip.bg. Тя е професионалист и с нея можете да превърнете вашето ергенско парти, рожден ден, юбилей или друг празник в невероятно изживяване. Еротичен модел с много подобрения.

СтриптизьоркиМис Марси е от портфолио Стриптизьорки е гвоздея в вашето събитие, частно парти, рожден ден, ергенско парти или друг повод. Тя е идеалният избор с който да направите вашия празник незабравимо приключение.

Има нещо божествено в нея! На този свят идваш гол и гол си отиваш… Ако Ева не беше отхапала ябълката, нямаше да го има срамът и нямаше да сме с дрехи…Еротиката е чувство, а не качество… но важно е да я чувстваш качествено!

СтриптизьоркиКрасива като Клеопатра, дива и татуирана мацка която може да направи вашият празник незабравим.Поръчайте мис Сибел, тя е професионална танцьорка с нестандартен стил и визия. Вашето Ергенско, частно или друго парти ще се превърне в най якото парти!

СтриптизьоркиMiss Darly е участничка в Playmate 2015. Тя е познато лице в едни от най-елитните столични дискотеки като професионална танцьорка, еротичен модел и професионална стриптизьорка, която ще направи всяко парти незабравимо изживяване.

СтриптизьоркиМис Нелин от портфолио Стриптизьорки е сексапилна екзотична танцьорка която е идеалния избор с богат избор от костюми като зайче, домашна помощница и хавайка с нея вашето парти ще се превърне в незабравимо забавление

Miss Sabrina  е правилният избор за Вашето ергенско парти, рожден ден или частно парти. Тя завладява не само с  формите си, но и с невероятни танцови умения.

СтриптизьоркиМис Елис е професионална топлес танцьорка с дългогодишен опит в родните дискотеки. Работила в най добрите балети и групи. Красива, висока и стилна мацка която ще направи вашето Ергенско парти, Рожден ден, Юбилей или Частно парти в най якото парти!

Miss Elvira е морското еротично изкушение за Вашето ергенско парти, рожден ден или друго специално събитие. Със страхотното си изпълнение като еротична танцьорка, тя ще Ви накара да помните дълго.

Miss Poli е  палаво миньонче с големи гърди и малко дупе. Тя е мечтаната от Вас еротична изненада за Вашето ергенско парти, рожден ден, еротична програма в нощен клуб или персонален празник.

Miss Samantha е подгласничка в първия елитен конкурс Мис Естествен бюст. Тя има голям опит в сферата на еротичните танци и е специалист в това да направи ергенското Ви парти, рожден ден, юбилей или частно парти незабравимо изживяване.

Miss Nansi е танцьорка – стриптизьорка и невероятен професионалист в областта на еротиката. Тя е човекът за Вашето ергенско парти, бивша състезателка по културизъм и участничка в Бикини Фитнес. Тя ще направи силен спектакъл за Вас и Вашият празник..

Miss Toni е кралицата на пилона. Тя е професионална танцьорка – стриптизьорка и една от създателките на Pole Dance в България. Перфектно влиза в ролята на лоша полицайка или палава ученичка. Идеалният избор за Вашето парти.

Miss Tedi, нежна и съкровена, е идеалният тип за мъже, предпочитащи жени „манекенски тип“. Тя е стилна и грациозна и ще танцува само за Вас цяла нощ.

Miss Mimi – русото изкушение, въплътило в себе си диви и страстни еротични танци. Тя е идеалният подарък за Вашето ергенско парти, рожден ден, нощен клуб, дискотека, ресторант или на избрано от Вас място.

Miss Shane, палава и дива, ще бъде едно свежо и интересно преживяване за Вашето ергенско парти, рожден ден или специален повод. Доверете ѝ се – тя знае как да Ви забавлява!

Miss Zarina е Еротичен модел с заоблените си топ големи сладострастни форми тя е уникална Екзотична танцьорка която ще ви накара да тръпнете от удоволствие и наслада на вашето Ергенско парти, рожден ден или частно парти.

Miss Desy е професионална Еротична танцьорка с богат опит и добър перформанс. Идеалният избор за заведение с тематични костюми, топлес шоу и професионална програма с хореография и стилен сюжет. Гарантиран професионализъм и феноменално изпълнение.

Miss Julia е атрактива и секси дама разполагащас различни тематични костюми и спектакли за тях тя е подходяща за шоу-програми, дискотеки,барове, Ергрнски или Частни партита поръчайте на: strip.bg

Miss Katrin – родом от Русия е професионална танцьорка – стриптизьорка и невероятен професионалист в сферата на еротичните танци. Тя е идеалното решение за Вашето парти и ще направи празникът Ви незабравимо изживяване.

Miss Kami е професионална еротична танцьорка с невероятни шоу-програми тематичен спектакъл и дръзки костюми тя е с богат опит и е идеална за вашето заведение, шоу-програма или Ергенско или Частно парти поръчайте на:strip.bg


Miss Magi е професионална танцьорка и актриса с много игрални филми, реклами и видео клипове зад гърба си тя е идеалният избор за заснемане в филм или рекламен или музикален клип а също така и за вашето Ергенско парти, рожден ден или частно парти..

СтриптизьоркиМис Хелена е Еротична танцьорка – Стриптизьорка, а също така и професионален модел-манекенка. С идеални пропорций красива визия, тематични костюми и невероятни спектакли. Тя е идеална за вашето парти.Поръчайте от strip.bg

Miss Lori е сексапилно миньонче и е професионална Еротична танцьорка. Разполага с тематични костюми и хореографий за вашето Частно парти, Ергенско парти, Новогодищно или фирмено парти с нея ще направите вашия празник незабравимо преживяване.

Мис Анджела е на 21г. Танцува професионално аренби хаус и други. Хоби то и е фитнес и екзотични танци. Идеалният избор за вашето Ергенско парти, Рожден ден или друг празник.

Мис Сиона е млада изгряваща звезда, но това не трябва да ви заблуждава, тя е страхотна Еротична танцьорка която ще ви накара да затаите дъх до като танцува над вас, под вас и окло вас.Подходяща е като подарък за Рожден Ден, Фирмено или Частно парти.

Стриптизьорки за всеки повод

Ако се чудите кое от нашите момичета да изберете, може да се свържете с нас и да ни разкажете повече за вашите идеи. Така заедно ще избрем най-подходящата танцьорка за да направим вашето парти незабравимо.

Моля свържете се с нас в работно време. Работим само с предварителна заявка и по утвърден план график.

Ако искате да организираме вашето парти може да разгледате нашият сайт Neo Produciton