Стриптизьорки

За вашето Ергенско парти, Рожден ден, Юбилей, Новогодишно тържество, Празник, Фирмено или Частно парти поръчайте екзотична танцьорка, стриптизьорка или стриптизьорки, еротична шоу-програма-спекаткъл или тематично парти, танцьорка в лимузина или програма и шоу съобрезено с вашата идея от strip.bg

Miss Aisel е новото изкушение на STRIP.BG. Тя е подходяща за стриптийз шоу, Ориенталски танци, Клубно танцуване, Топлес за дискотека или тематично шоу, боди арт, Ергенско парти, Рожден Ден, Частно парти или да изненадате някой близък. Шоу и забавления с неустоимата Miss Aisel и шоу програмите на STRIP.BG.

Miss Liana е новото попълнение в редиците на СТРИП.БГ тя е съваршения баланс между невиност и сексапилна кучка тъй като е едва на 19 години а вече има собствено шоу и лице в тазгодишният конкур на Плейбой.

Доста известната Мис Тигрова можете да поканите за вашето Новогодишно парти, Рожден ден,Юбилей, Фирмено, Ергенско или Частно парти, тя е изключителен професионалист и ще направи партито ви незабравимо забавление.

Miss Besi е професионална танцьорка – стриптизьорка с дългогодишен опит, стил и чар. Тя е идеалният избор за Вашето ергенско парти, рожден ден или нестандартен подарък. Не се колебайте, а направете незабравим подарък на себе си или Ваш приятел.

Мис Катя е новото попълнение в strip.bg тя е професионалист в сферата на забавленията и изкуството с нея можете да превърнете вашето ергенско парти, рожден ден, юбилей или друг празник в невероятно изживяване тя е еротичен модел с много подобрения и визуален тунинг, тя е перфектната струптизьорка за вашето парти.

Има нещо божествено в нея! На този свят идваш гол и гол си отиваш… Ако Ева не беше отхапала ябълката, нямаше да го има срамът и нямаше да сме с дрехи…Еротиката е чувство, а не качество… но важно е да я чувстваш качествено!

Miss Darly е една от миналогодишните участнички в Playmate 2015. Тя е познато лице в едни от най-елитните столични дискотеки като професионална танцьорка, еротичен модел и професионална стриптизьорка, която ще направи ергенското Ви парти, рожден ден, юбилей, частно парти незабравимо изживяване.

Miss Poli е  палаво миньонче с големи гърди и малко дупе. Тя е мечтаната от Вас еротична изненада за Вашето ергенско парти, рожден ден, еротична програма в нощен клуб или персонален празник.

Miss Sabrina  е правилният избор за Вашето ергенско парти, рожден ден или частно парти. Тя завладява не само с  формите си, но и с невероятни танцови умения.

Miss Nansi е дългогодишна танцьорка – стриптизьорка и невероятен професионалист в областта на еротиката. Тя е човекът за Вашето ергенско парти, бивша състезателка по културизъм и участничка в Бикини Фитнес. Мис Нанси ще направи силен спектакъл за Вас и Вашият празник.

Miss Elvira е морското еротично изкушение за Вашето ергенско парти, рожден ден или друго специално събитие. Със страхотното си изпълнение като еротична танцьорка, тя ще Ви накара да помните дълго.

Miss Tedi, нежна и съкровена, е идеалният тип за мъже, предпочитащи жени „манекенски тип“. Тя е стилна и грациозна и ще танцува само за Вас цяла нощ.

Miss Samantha е подгласничка в първия елитен конкурс Мис Естествен бюст. Тя има голям опит в сферата на еротичните танци и е специалист в това да направи ергенското Ви парти, рожден ден, юбилей или частно парти незабравимо изживяване.

Miss Toni е кралицата на пилона. Тя е професионална танцьорка – стриптизьорка и една от създателките на Pole Dance в България. Miss Toni перфектно влиза в ролята на лоша полицайка или палава ученичка. Тя е идеалният избор за Вашето ергенско парти, рожден ден или частно парти.

Miss Desy е професионална Еротична танцьорка с богат опит и добър перформанс. Tя е идеалният избор за вашата дискотека, нощно заведение с тематични костюми, топлес шоу и професионална програма с хореография и стилен сюжет. Тя е перфектна за вашето Ергенско парти. Рожден Ден или частно парти. Гарантиран професионализъм и феноменално изпълнение.

Miss Mimi – русото изкушение, въплътило в себе си диви и страстни еротични танци. Тя е идеалният подарък за Вашето ергенско парти, рожден ден, нощен клуб, дискотека, ресторант или на избрано от Вас място. Miss Mimi ще направи Вашият празник незабравимо преживяване.

Miss Katrin – родом от Русия е професионална танцьорка – стриптизьорка и невероятен професионалист в сферата на еротичните танци. Тя е идеалното решение за Вашето парти и ще направи празникът Ви незабравимо изживяване.

Miss Zarina е Еротичен модел с заоблените си топ големи сладострастни форми тя е уникална Екзотична танцьорка която ще ви накара да тръпнете от удоволствие и наслада на вашето Ергенско парти, рожден ден или частно парти.


Miss Magi е професионална танцьорка и актриса с много игрални филми, реклами и видео клипове зад гърба си тя е идеалният избор за заснемане в филм или рекламен или музикален клип а също така и за вашето Ергенско парти, рожден ден или частно парти..

Miss Julia е атрактива и секси дама разполагащас различни тематични костюми и спектакли за тях тя е подходяща за шоу-програми, дискотеки,барове, Ергрнски или Частни партита поръчайте на: strip.bg

Miss Lori е атрактивно сексапилно миньонче тя е професионална Еротична танцьорка разполага с тематични костюми и хореографий за вашето Частно парти, Ергенско парти, Новогодищно или фирмено парти с нея ще направите вашия празник незабравимо преживяване.

Miss Kami е професионална еротична танцьорка с невероятни шоу-програми тематичен спектакъл и дръзки костюми тя е с богат опит и е идеална за вашето заведение, шоу-програма или Ергенско или Частно парти поръчайте на:strip.bg

Мис Стела е професионална Еротична танцьорка с богат опит тематични костюми и собствени спектакли и шоу-програма. Можете да я поръчате за вашето Ергенско парти, Рожден ден, Годишнина, Новогодишно, Фирмено или Частно парти от strip.bg

Мис Хелена е професионална Еротична танцьорка-Стриптизьорка, а също така и професионален модел-манекенка тя е с идеални пропорций красива визия, тематични костюми и и невероятни спектакли. Тя е идеална за вашето Новогодишно парти, Рожден ден, Юбилей, Фирмено, Ергемско или Частно парти, поръчайте от: strip.bg

Мис Сиона е млада изгряваща звезда, но това не трябва да ви заблуждава тя е страхотна Еротична танцьорка която ще ви накара да затаите дъх до като тя танцува над вас под вас и окло вас подходяща е за Ергенски партита, като подарък за Рожден Ден, Фирмено или Частно парти.

Мис Анджела е на 21г. Танцува професионално аренби хаус и други. Хоби то и е фитнес и екзотични танци. Идеалният избор за вашето Ергенско парти, Рожден ден или друг празник.