Стриптизьорки

Нашите стриптизьорки са професионални танцьорки с богат опит и предоставят незабравимо шоу. Често тяхната работа е да изпълнят програма на Ергенско парти или друго празненство. Техните шоу програми могат да бъдат изпълнени, както в Лимузина, така и в различни клубове и зали. Шоу съобразено с вашата идея от strip.bg

Miss Aisel е нова в портфолио Стриптизьорки на STRIP.BG. Тя е подходяща за стриптийз шоу, Ориенталски танци, Клубно танцуване, Топлес за дискотека или тематично шоу, боди арт, Ергенско парти, Рожден Ден, Частно парти или да изненадате някой близък.

Грета е международна екзотична танцьорка. Живее в Амстердам от 15 г, където и забавлява на световно ниво групи със специфични изисквания на техния незабравим ивент .

Мис Стела е професионална Еротична танцьорка с богат опит, тематични костюми, със собствени спектакли и шоу програма. Можете да я поръчате за вашето Ергенско парти, Рожден ден, Годишнина, Новогодишно, Фирмено или Частно парти от strip.bg

Miss Liana е новото попълнение в редиците на портфолиото Стриптизьорки от СТРИП.БГ Тя е съвършения баланс между невинност и сексапилна кучка, тъй като е едва на 19 години, а вече има собствено шоу и лице в тазгодишния конкурс на Плейбой.

Мис Варна е новото попълнение на Стрип.Бг Тя е сексапилна еротична танцьорка, с тематични костюми и добър перформанс. Тя е участвала в много реклами, филми и конкурси.

СтриптизьоркиИзвестната Мис Тигрова може да изберете да поканите от портфолио Стриптизьорки за вашето Новогодишно парти, Рожден ден,Юбилей, Фирмено, Ергенско или Частно парти. Тя е изключителен професионалист и ще направи партито ви незабравимо забавление.

Miss Besi е професионална танцьорка – стриптизьорка с дългогодишен опит, стил и чар. Тя е идеалният избор за Вашето ергенско парти, рожден ден или нестандартен подарък. Не се колебайте, а направете незабравим подарък на себе си или Ваш приятел.

СтриптизьоркиМис Марси е от портфолио Стриптизьорки и е гвоздея в вашето събитие, частно парти, рожден ден, ергенско парти или друг повод. Тя е идеалният избор, с който да направите вашия празник незабравимо приключение.

СтриптизьоркиМис Катя е ново попълнение от портфолио Стриптизьорки на strip.bg. Тя е професионалист и с нея можете да превърнете вашето ергенско парти, рожден ден, юбилей или друг празник в невероятно изживяване. Еротичен модел с много подобрения.

СтриптизьоркиКрасива като Клеопатра, дива и татуирана мацка, която може да направи вашия празник незабравим. Поръчайте мис Сибел, тя е професионална танцьорка с нестандартен стил и визия. Вашето Ергенско, частно или друго парти ще се превърне в най-якото парти!

Мис Бети Дeнс артитст , клубен гого денс и топлес гого дeнс … танцува в разнообразни стилове музика .. с фрее денс опит по столични клубове и дискотеки. и топлес и еротик шоу програми в различни тематики

СтриптизьоркиМис Нелин от портфолио Стриптизьорки е сексапилна екзотична танцьорка, която е идеалния избор. Тя е с богато разнообразие от костюми, като например зайче, домашна помощница и хавайка. С нея вашето парти ще се превърне в незабравимо забавление.

Има нещо божествено в нея! На този свят идваш гол и гол си отиваш… Ако Ева не беше отхапала ябълката, нямаше да го има срамът и нямаше да сме с дрехи…Еротиката е чувство, а не качество, но важно е да я чувстваш качествено!

СтриптизьоркиМис Елис е професионална топлес танцьорка с дългогодишен опит в родните дискотеки. Работила в най-добрите балети и групи. Красива, висока и стилна мацка, която ще превърне вашето Ергенско парти, Рожден ден, Юбилей или Частно парти в най-якото парти!

СтриптизьоркиMiss Darly е участничка в Playmate 2015 г. Тя е познато лице в едни от най-елитните столични дискотеки като професионална танцьорка, еротичен модел и професионална стриптизьорка, която ще направи всяко парти незабравимо изживяване.

Мис Маги е младото попълнение в Стрип.БГ тя е на 21години от горещата Куба, професионална латино танцьорка участвала в редица шоу-програми тя е подходяща както за сцена така и за купон в парти бус, шоу в лимузина, парти в заведение.

Мис Куба е екзотична танцьорка на 28години от Куба и е професионална латино танцьорка и еротична танцьорка

Miss Poli е палаво миньонче с големи гърди и малко дупе. Тя е мечтаната от Вас еротична изненада за Вашето ергенско парти, рожден ден, еротична програма в нощен клуб или персонален празник.

Miss Sabrina  е правилният избор за Вашето ергенско парти, рожден ден или частно парти. Тя завладява не само с формите си, но и с невероятни танцови умения.

Miss Nansi е танцьорка – стриптизьорка и невероятен професионалист в областта на еротиката. Тя е човекът за Вашето ергенско парти, бивша състезателка по културизъм и участничка в Бикини Фитнес. Тя ще направи силен спектакъл за Вас и Вашият празник.

Miss Elvira е морското еротично изкушение за Вашето ергенско парти, рожден ден или друго специално събитие. Със страхотното си изпълнение като еротична танцьорка, тя ще Ви накара да помните това изживяване дълго.

Miss Tedi – нежна и съкровена, е идеалният избор за мъже, предпочитащи жени „манекенски тип“. Тя е стилна и грациозна и ще танцува само за Вас цяла нощ.

Miss Samantha е подгласничка в първия елитен конкурс Мис Естествен бюст. Тя има голям опит в сферата на еротичните танци и е специалист в това да направи ергенското Ви парти, рожден ден, юбилей или частно парти незабравимо изживяване.

Miss Shane – палава и дива, ще бъде едно свежо и интересно преживяване за Вашето ергенско парти, рожден ден или специален повод. Доверете ѝ се – тя знае как да Ви забавлява!

Miss Toni е кралицата на пилона. Тя е професионална танцьорка – стриптизьорка и една от създателките на Pole Dance в България. Перфектно влиза в ролята на лоша полицайка или палава ученичка. Идеалният избор за Вашето парти.

Miss Desy е професионална Еротична танцьорка с богат опит и добър перформанс. Идеалният избор за заведение с тематични костюми, топлес шоу и професионална програма с хореография и стилен сюжет. Гарантиран професионализъм и феноменално изпълнение.

Miss Mimi – русото изкушение, въплътило в себе си диви и страстни еротични танци. Тя е идеалният подарък за Вашето ергенско парти, рожден ден, нощен клуб, дискотека, ресторант или на избрано от Вас място.

Miss Katrin – родом от Русия е професионална танцьорка – стриптизьорка и невероятен професионалист в сферата на еротичните танци. Тя е идеалното решение за Вашето парти и ще направи вашия празник незабравимо изживяване.

Miss Zarina е Еротичен модел със заоблените си топ големи сладострастни форми, тя е уникална Екзотична танцьорка, която ще ви накара да тръпнете от удоволствие и наслада на вашето Ергенско парти, рожден ден или частно парти.

Miss Lori е сексапилно миньонче и е професионална Еротична танцьорка. Разполага с тематични костюми и хореографии за вашето Частно парти, Ергенско парти, Новогодищно или фирмено парти. С нея ще направите вашия празник незабравимо преживяване.

Miss Julia е атрактива и секси дама, разполагаща с различни тематични костюми и спектакли за тях. Тя е подходяща за шоу програми, дискотеки, барове, Ергрнски или Частни партита поръчайте на: strip.bg

Мис Сиона е млада изгряваща звезда, но това не трябва да ви заблуждава. Тя е страхотна Еротична танцьорка, която ще ви накара да затаите дъх докато танцува над вас, под вас и около вас. Подходяща е като подарък за Рожден Ден, Фирмено или Частно парти.

Miss Kami е професионална еротична танцьорка с невероятни шоу програми, тематичен спектакъл и дръзки костюми. Тя е с богат опит и е идеална за вашето заведение, шоу програма, Ергенско или Частно парти. Поръчайте на:strip.bg

Мис Анджела е на 21г. Танцува професионално аренби хаус и други. Хоби то и е фитнес и екзотични танци. Идеалният избор за вашето Ергенско парти, Рожден ден или друг празник.

СтриптизьоркиМис Хелена е Еротична танцьорка – Стриптизьорка, а също така и професионален модел – манекенка. С идеални пропорции, красива визия, тематични костюми и невероятни спектакли. Тя е идеална за вашето парти. Поръчайте от strip.bg

Стриптизьорки за всеки повод

Ако се чудите кое от нашите момичета да изберете може да се свържете с нас и да ни разкажете повече за вашите идеи. Така заедно ще избрем най-подходящата танцьорка, за да направим вашето парти незабравимо.

Моля, свържете се с нас в работно време. Работим само с предварителна заявка и по утвърден план-график.

Ако искате да организираме вашето парти може да разгледате нашият сайт Neo Produciton