Шоу програми

Еротични формации, тематични партита и шоу програми? Знаем, че за вас е много важно участието на професионални изпълнители, които да разнообразят вечерната програма или да направят партито запомнящо се. Избрали сме най-интересните и най-запомнящите се артистични програми.

Имате нужда от Танцьорки за дискотеки, нощни клубове, ресторанти или клубни танцьорки, за да вдигнете нивото на вашето заведение. Предлагаме и топлес женски формации, които може да са гвоздея във вашият избор за шоу програми.

Доверете се на невероятно сексапилните еротични танцьорки на Babylon Show. Гарантираме незабравимо преживяване, което дълго ще сънувате! Екзотично, Еротично шоу подходящо за Дискотека, Ресторант, Новогодишно, Фирмено, Частно парти, Рожден Ден или друго събитие. Ще се насладите на невероятен спектакъл с хореография, специални ефекти и красиви дами, които ще направят вечерта ви незабравима.

Erotic Festival танцьорки влизат в ролята на барманки, които обслужват клиентите и ги напиват главоломно. Всяка една от тях се качва на бара и на любимата си песен се разголва, показвайки своите прелести.

Поръчайте Secred Show за вашето Събитие, Нощно заведение или Дискотека. Шоу с много еротика и тематични костюми и клетка, в която се пускат един или двама клиента на заведението. Те ще изпитат върховно преживяване с нашите топ Стриптизьорки, които ще изнесат персонално шоу за клиентите.

Желаете да направите вашето събитие малко по-нестандартно? Нашето Афромен шоу е предназначено точно за вас. Поръчайте нашите шоколадови Стриптизьори и те ще се погрижат за едно спиращо дъха незабравимо изживяване.

Вариете e изненадващ, енергичен и забавен шоу спектакъл. Подходящ за вашето нощно заведение, ресторант, Новогодишно, Фирмено или Частно парти. Поръчайте еротично шоу с професионални стриптизьорки , облечени в ефирни тематични костюми, танцувайки Кан Кан.

Вашата Еротична Коледа за заведение, в което празнувате Нова Година или Коледа. Може да се възползвате от нашия палав дядо Коледа и сексапилните му еротични снежанки и джуджета, които ще направят празника едно незабравимо палаво забавление.

Имате нужда от Еротични модели? Позвънете ни! Може да изберете идеалния модел от нашето богато портфолио или посочете търсената визия и ние ще се погрижим да заснемете най-дръзките кадри за вашия игрален филм или физическа реклама.

Най-дръзкият конкурс Мис Естествен Бюст с десет или повече участнички, които нямат търпение да покажат гърдите си. Ще бъдат оценени от компетентното жури и най-добрата ще грабне наградата Мис Естествен Бюст. Това е едно шоу, на което публиката във вашето заведение гарантирано ще се забавлява.

Поканете моделите от Penthause във вашето заедение, Нощен клуб или Дискотека, за това ще се говори дълго. Penthause партито е не само с порно модели, но можете да видите и много други неща, за които сте чували само легенди.

За вашето заведение, нощен бар, дискотека, частно, фирмено или ергенско парти поръчайте Еротични актриси. Порно звезди от Румъния, Русия и Унгария и ще станете свидетели на невероятен професионализъм с тематични еротични шоу програми.

Ако се чудите кои от нашите Шоу програми да изберете, може да се свържете с нас и да ни разкажете повече за вашите идеи. Така заедно ще изберем най-подходящата Шоу програма, за да направим вашето парти незабравимо.

Моля, свържете се с нас в работно време. Работим само с предварителна заявка и по утвърден план-график.

Ако искате да организираме вашето парти може да разгледате нашият сайт Neo Produciton.